Werken in de techniek

Ben jij de technische topper waar wij naar op zoek zijn? Heb je een passie voor elektrotechniek en zoek je afwisseling in je werk? Dan zit je goed bij Fudura! Of je nu als monteur, technicus of uitvoerder wilt werken, er zijn altijd mogelijkheden in de energieke wereld van Fudura.

Wij bieden:

Vakmanschap en inhoudelijk uitdagend werk

Een goede balans tussen werk en privé

Een veilige werkomgeving in een enthousiast team

Een goed salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden

De uitdaging zit vooral in de technische installaties. Het is niet dat je een deur open doet en elke keer hetzelfde tegenkomt"

Rik Schuurman

Benieuwd naar jouw mogelijkheden?

Wil je weten wat Fudura voor jou kan betekenen? Of wil je een keer een dag(-deel) meelopen? Vul dan hieronder jouw gegevens in en we nemen binnen twee werkdagen contact met je op!

Technisch uitdagend werk in middenspanning;

Gedreven en behulpzame collega's die veiligheid op 1 hebben staan;

Jezelf blijven doorontwikkelen in je vak.

 

Lees hier wat ons privacy beleid is.

Over ons

Bij Fudura werken we dagelijks aan slimme oplossingen voor onze 25.000 zakelijke klanten, zodat wij hen kunnen helpen met het verduurzamen van hun energieprestaties. Gedrevenheid, oplossingsgericht en veiligheid zit in onze genen. Daarom zoeken we mensen die meters maken. Letterlijk én figuurlijk: als deskundig vakspecialist die veiligheid hoog in het vaandel heeft staan, maar ook omdat we samen rendabele oplossingen realiseren die eerlijke energie vanzelfsprekend maken voor iedereen. Bij Fudura werk je in een organisatie die je stimuleert het beste uit jezelf te halen.