Werken in de techniek

Ben jij de technische topper waar wij naar op zoek zijn? Heb je een passie voor elektrotechniek en zoek je afwisseling in je werk? Dan zit je goed bij Fudura! Of je nu als monteur, technicus of uitvoerder wilt werken, er zijn altijd mogelijkheden in de energieke wereld van Fudura.

Wij bieden:

Vakmanschap en inhoudelijk uitdagend werk

Een goede balans tussen werk en privé

Een veilige werkomgeving in een enthousiast team

Een goed salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden

De uitdaging zit vooral in de technische installaties. Het is niet dat je een deur open doet en elke keer hetzelfde tegenkomt"

Rik Schuurman

Kennismakingsgesprek 

Wil je graag eens bellen met één van onze collega's om te achterhalen hoe het nu echt is om bij Fudura te werken en wil je graag meer informatie willen ontvangen? Dat begrijpen wij erg goed. Daarom kun je vrijblijvend een telefonische kennismaking aanvragen bij een van onze technici Rik Schuurman of Tim Huppertz. Zij vertellen je graag meer hoe het nu écht is om bij Fudura te werken. Bijvoorbeeld: waarom hebben zij destijds de overstap naar Fudura gemaakt? Of hoe combineren zij hun gezinsleven met een baan bij Fudura?
Uiteraard kun je ook een vrijblijvend gesprek aanvragen met Janny van Logten of Patrick Mevis (Onze Recruiters). Zij vertellen jou alles over de arbeidsvoorwaarden. Denk hierbij aan zaken als vakantiedagen, persoonlijk budget bovenop jouw salaris en een budget wat je kunt gebruiken voor sport. 

Lees hier wat ons privacy beleid is.

Veiligheid

Technicus Middenspanning Limburg

Hoe ziet je dag eruit? Het is 7:30 uur ’s ochtends en je gaat naar kantoor in Geleen. Daar start de dag met een kop koffie en de planning voor de rest van de dag. Dan ga je naar je eerste klus van de dag.

 

Vacature
Werken in de techniek

Engineer Elektrotechniek Brabant

Als Engineer Elektrotechniek kunnen we je garanderen dat je werkt aan gave projecten voor mooie klanten.

 

 

Vacature

Over ons

Bij Fudura werken we dagelijks aan slimme oplossingen voor onze 25.000 zakelijke klanten, zodat wij hen kunnen helpen met het verduurzamen van hun energieprestaties. Gedrevenheid, oplossingsgericht en veiligheid zit in onze genen. Daarom zoeken we mensen die meters maken. Letterlijk én figuurlijk: als deskundig vakspecialist die veiligheid hoog in het vaandel heeft staan, maar ook omdat we samen rendabele oplossingen realiseren die eerlijke energie vanzelfsprekend maken voor iedereen. Bij Fudura werk je in een organisatie die je stimuleert het beste uit jezelf te halen.