Werken bij Fudura

Ondanks dat we elkaar niet persoonlijk kunnen ontmoeten, zijn wij altijd op zoek naar nieuwe collega’s en gaat ons wervings- en selectieproces gewoon door. Lees hieronder meer over hoe wij omgaan met solliciteren in tijden van COVID-19.

Vacature

Meettechnicus Elektra West-Nederland

Als Meettechnicus Elektra werk je aan de grootverbuik elektra meetinrichtingen bij onze klanten bij jou in de buurt. Je installeert nieuwe meters, lost storingen op en voert preventieve controles uit conform de Meetcode Elektriciteit.

Meettechnicus Elektra West-Nederland

Vacature

Technicus Middenspanning Brabant

Hoe ziet je dag eruit?Het is 7:30 uur ’s ochtends, je loopt thuis de deur uit en je stapt in je bus. Je rijdt naar de TU/e, je eerste klant van de dag. Daar aangekomen ga je samen met je WV-er naar de middenspanningsinstallatie voor onderhoud.

Noord-Brabant

Technicus Middenspanning Brabant

Vacature

Uitvoerder/werkverantwoordelijke Limburg

Als Uitvoerder/Werkverantwoordelijke in Limburg ben je verantwoordelijk voor de aansturing van een groep uitvoerende medewerkers (monteurs, technici en technisch medewerker secundair) die werkzaamheden uitvoeren aan HS- en MS-installaties.

Limburg

Uitvoerder/werkverantwoordelijke Limburg

Vacature

Teamleider Onderhoud & Storingen

Als Teamleider Onderhoud & Storingen ben je verantwoordelijk voor het team Onderhoud & Storingen in Limburg. Je geeft leiding aan het team wat belast is met het voorbereiden en uitvoeren van onderhoud aan (middenspannings-) infrastructuur.

Limburg

Teamleider Onderhoud & Storingen

Vacature

Uitvoerder/Werkverantwoordelijke regio Gouda

Hoe ziet je dag eruit?Het is 7:30 uur ’s ochtends, je loopt thuis de deur uit en je stapt in je auto. Je rijdt naar het nieuwe Fastned station aan de A4.

Uitvoerder/Werkverantwoordelijke regio Gouda

Vacature

Technicus Middenspanning Limburg

Hoe ziet je dag eruit?Het is 7:30 uur ’s ochtends en je gaat naar kantoor in Geleen. Daar start de dag met een kop koffie en de planning voor de rest van de dag. Dan ga je naar je eerste klus van de dag.

Limburg

Technicus Middenspanning Limburg

Vacature

Werkvoorbereider regio West

Als Werkvoorbereider ben je verantwoordelijk voor het technisch en planmatig voorbereiden en actief bewaken van projecten en onderhoudsactiviteiten middenspanningsinstallaties.

Werkvoorbereider regio West

Vacature

Maintenance Engineer Brabant

Als Maintenance Engineer heb je een bepalende rol binnen de organisatie. Enerzijds ben je verantwoordelijk voor het onderhoud van de assets van Fudura en anderzijds werk je mee aan het uitbouwen van de Verhuur-propositie van Fudura.

Noord-Brabant

Maintenance Engineer Brabant

Vacature

Planner regio Zuid

Als Planner bij Fudura zorg je ervoor dat alle werkpakketten in regio Zuid tijdig en first-time-right worden uitgevoerd.

Noord-Brabant

Planner regio Zuid

Vacature

Technisch werkvoorbereider regio Zuid

Als Technisch Werkvoorbereider verzorg je de gehele technische werkvoorbereiding van onze klant- en onderhoudsopdrachten. De opdrachten hebben betrekking op zowel de meetinrichtingen van elektra- (LS/HS), gas- als warmte installaties.

Noord-Brabant

Technisch werkvoorbereider regio Zuid

Vacature

Junior Meettechnicus regio West

Als Junior Meettechnicus voor regio West leiden wij je op tot een volwaardig Meettechnicus! Als je een afgeronde mbo 2-opleiding in elektrotechniek of installatietechniek hebt, krijg je van ons alle opleidingen en trainingen die je nodig hebt.

Junior Meettechnicus regio West

Solliciteren ten tijde van COVID-19

De wereld is veranderd. Wellicht een spannend moment om je te oriënteren op een andere baan. Ondanks dat we elkaar niet persoonlijk kunnen ontmoeten, zijn wij altijd op zoek naar nieuwe collega’s en gaat ons wervings- en selectieproces gewoon door. De gesprekken vinden plaats via Microsoft Teams en natuurlijk helpen wij je daarbij als je daar weinig ervaring mee hebt. Op deze manier kunnen we toch kennis met elkaar maken en je vragen beantwoorden.

Ook is het mogelijk om, wanneer je dat wilt en op het moment dat we zover zijn, het laatste gesprek plaats te laten vinden op één van onze locaties. Onze kantoorlocaties zijn COVID-19-proof ingericht volgens de regels van het RIVM. Wij bieden je hier dus een veilige plek om een fysiek gesprek te voeren.

Kortom: laat je door COVID-19 niet weerhouden om je ambitie waar te maken. En ga het gesprek met ons aan.

Kies voor de energie van Fudura!

Onze passie voor energie

Dagelijks werken wij aan slimme oplossingen voor onze 25.000 zakelijke klanten, zodat wij hen kunnen helpen met verduurzamen. Gedrevenheid, oplossingsgericht en veiligheid zit in onze genen.

Lees meer

Fudura Passie Voor Energie

Hallo salestalent!

Ben jij een salestalent? Vind jij het leuk om proactief klanten en prospects te benaderen met onze beste oplossingen? Dan ontvangen we graag je cv via een open sollicitatie.

Open sollicitatie

Salesforce topper?

Wij werken met de nieuwste technologieën en zijn volop in ontwikkeling. Spreekt investeren in je ontwikkeling je aan? Dan ontvangen we graag je cv via een open sollicitatie.

Open sollicitatie

Technisch talent?

WV, AVP, meetdiensten. Zegt dit je iets? Technisch talent is altijd welkom. Werk jij graag bij onze klanten op locatie? Dan ontvangen we graag je cv via een open sollicitatie.

Open sollicitatie

Fudura Icon Open Sollicitatie

We helpen met

Open sollicitaties

Geen passende job gevonden, maar je interesse is wel gewekt? Wij zijn voortdurend op zoek naar talentvolle medewerkers en ontvangen graag je spontane sollicitatie.

Open sollicitatie