Solliciteer

Fudura Trainee

Het traineeship van Fudura: waar je in twee jaar je kennis en competenties ontwikkelt in uitdagende opdrachten en trainingen.

Krijg je er energie van om in een commercieel en ondernemend bedrijf te werken? Lijkt het je wat om dagelijks bezig te zijn met het verbeteren van energieprestaties en veranderingen in de energiesector? En heb je een afgeronde wo- of hbo-opleiding Economie, (Technische) Bedrijfskunde, HRM, Psychologie, Technische of Sociale Wetenschappen?

Dan is Fudura de perfecte plek om deel te nemen aan het Trainee Programma. Bij Fudura zijn 350 collega’s dagelijks bezig met het verbeteren van energieprestaties van bedrijven. Door het trainee programma zie je veel van het bedrijf waardoor je na twee jaar een functie kan kiezen die helemaal bij jou past!

Hoe ziet het programma eruit?

Als trainee ga je een belangrijke bijdrage leveren aan onze uitdagingen in de energiesector. Daarnaast krijg je bij Fudura meteen een behoorlijke verantwoordelijkheid. In de komende twee jaar volg je trainingen en sluit je aan bij interessante projecten waarbij je grote delen van de organisatie leert kennen.

Als Fudura Trainee ben je onderdeel van het Enexis Trainee Programma. In het eerste jaar krijg je op één van de afdelingen van Fudura een opdracht met veel verantwoordelijkheid. Fudura gelooft er namelijk in dat doen de beste manier van leren is. In het tweede jaar word je vrijgelaten om zelf een opdracht te regelen. Je wordt begeleid door je mentor van de afdeling waar je werkt.

Het traineeship kan je aanvullen met extra activiteiten. Je maakt je eigen keuzes en Fudura ondersteunt je met professionele trainingen. Na deze twee jaar ben je klaar voor de volgende stap in jouw carrière.

Het was een hele leuke tijd waar ik veel aan gehad heb"
Lees mijn ervaring

Fudura Traineeship