Energy-as-a-service

De complete energieoplossing voor iedere ondernemer. Met onze energiecomponenten realiseren wij een allesomvattende oplossing voor jouw energievraagstukken. Wij begrijpen dat de energietransitie voortdurend veranderingen veroorzaakt, waardoor de complexiteit van energievraagstukken steeds groter wordt. Daarom maken wij het je gemakkelijk.

De energiecomponenten van Energy-as-a-service

We zien dat ondernemingen steeds vaker hun gebouwen uitrusten met zonnepanelen, hun bedrijfsprocessen elektrificeren en hun productiecapaciteit vergroten. Ook elektrisch rijden wint aan populariteit. Het bestaande elektriciteitsnet raakt daardoor verzadigd, waardoor niet altijd alle energiewensen met de huidige installatie gerealiseerd kunnen worden. Maar we hebben goed nieuws: bij Fudura ligt de oplossing voor de hand.

We snappen dat iedere situatie uniek is. Daarom voorzien we je van persoonlijk advies, afgestemd op jouw specifieke situatie en wensen. Op basis hiervan voeg je de juiste energiecomponenten toe aan je energiesysteem om jouw energiedoelen te realiseren.

Hierbij kun je denken aan:

Middenspanningsinfrastructuur & Meetdiensten

De basis voor een duurzaam energiesysteem, de middenspanningsinfrastructuur en de meetdiensten, bouwen we aan jouw duurzame energiesysteem. Duurzame transformatoren en schakel- en meetinstallaties vormen hierbij nog steeds de basis van jouw energielandschap. Jouw onderneming heeft immers energiezekerheid nodig om de doelen te behalen.

Meer informatie

Zonnepanelen van Fudura

Draag bij aan een duurzame toekomst en wek je eigen energie op. Steeds meer ondernemingen kiezen ervoor om zonnepalen als energiecomponent toe te voegen aan hun energiesysteem en wekken hiermee zelf duurzame energie op. Fudura integreert de zonnepanelen in jouw energie-infrastructuur, zodat je optimaal gebruik maakt van jouw opgewekte energie. 

Meer informatie

 

Energieopslag 1

Energieopslag

Sla je duurzaam opgewekte energie op en gebruik het wanneer je het nodig hebt. Duurzame energiebronnen, zoals zonnepanelen, leveren niet continu energie op. Dankzij een batterijsysteem kun je jouw duurzame energie opslaan wanneer je meer opwekt dan je nodig hebt en deze op een later moment inzetten wanneer je juist tekortkomt. Hierdoor kun je optimaal gebruik maken van jouw zelfopgewekte energie. Wat weer een ideale oplossing is bij netcongestie

Dit is niet alleen een stap in verduurzaming, maar kan ook financieel heel interessant zijn. Een energie opslagsysteem kan voor meerdere doelen ingezet worden. 

Meer weten?

Laadpalen, Snelladers en Laadinfrastructuur

Zorg dat jouw bedrijf toekomstbestendig is met onze oplossingen voor elektrisch vervoer. Naast het realiseren van duurzame opwek door middel van zonnepalen en het opslaan van duurzame energie dankzij een batterij, biedt Fudura ook laadpalen, snelladers en laadinfrastructuur aan.

Vrijwel alle bedrijven krijgen te maken met elektrisch vervoer, aangezien EU-wetgeving verplicht dat in 2035 alle nieuwe auto’s emissievrij moeten zijn. In Nederland is 2030 zelfs het streven. Dit brengt een grote uitdaging met zich mee, jouw behoefte aan energie kan namelijk flink toenemen terwijl in grote delen van het land het elektriciteitsnet vol zit. 

Meer informatie

Fudura DC lader

Data Inzichten

Besparen op energie en bedrijfsprocessen optimaliseren begint met inzicht. Optimaliseer je energieconsumptie met inzichten in jouw energiegebruik. 

Of je nu zelf duurzame energie opwekt, energie opslaat of juist enkel gebruik maakt van het bestaande elektriciteitsnet, met de energiecomponent Data Inzichten heb je altijd inzicht in jouw energiestromen.

Meer informatie

Interesse?

Laten we samen bekijken welke energiecomponenten perfect bij jouw energiesysteem passen. Vul het contactformulier in of neem contact op met onze klantenservice via 088 – 238 38 38. We zijn bereikbaar op werkdagen van 08.00 – 17.00 uur. We zijn er om je te helpen.

Mdw headset bureau